Juniorverksamhet

Juniorchef Milko Saramo, +358 407086274, milko.saramo@gmail.com

FC HIK tränar i Feffe Park

Hangö stads idrottsanläggningar inomhus (Casino, Cuplis, idrottshuset och idrottshusets gym, Hyllis danssal samt gruppmotionsverksamheten i servicehuset Astreas utrymmen) stängs till och med 18.12.2020.
Det här betyder att alla Hickens träningar flyttas till Feffe Park från och med 1.12. Under december månaden kan endast Hangöbor träna i Hickens olika lag. Lagledarna och tränarna informerar närmare spelarna och deras föräldrar om träningstiderna.

Klicka på info 8/2020.

FC HIK´s huvudtränarna träffades på tisdagen 5.5. och genom ett gemensamt beslut kommer klubben att starta träningarna på bakplan i små grupper från nästa måndag 11.5. Spelarna får mer detaljerad information om träningstider av sina egna lagledare och tränare. Beslutet att starta träningarna är baserat på instruktionerna från Bollförbundet. Här kan du läsa mera om träningarna. 

Senaste info om träning.

Ingen ledd träning och inga matcher spelas i FC HIK

Enligt Finlands Bollförbunds rekommendationer håller vi som det nu ser ut paus till och med 13.5. I bakgrunder fortgår arbetet, och planeringen för kommande sommars och hösts verksamhet pågår. Vi vill vara beredda att fortsätta verksamheten genast då Covid-19 karantänen avtar. Nedan följer uppdatering om nuläget i FC HIK.

 

Styrelsen för Finlands Bollförbund beslutade på måndagen att alla fotbollsaktiviteter är inställda åtminstone till 13. maj. Beslutet följer regeringens riktlinjer. Det är möjligt att starta tävlingsverksamheten ungefär två veckor efter att lagaktiviteten har startat. Dessutom beslutade styrelsen att skjuta upp ”Föreningarnas Möte” preliminärt till 7.-8. augusti. Föreningsparlamantets vårmöte hålls på distans fredagen den 22 maj. Nästa Bollförbundets styrelsens distansmöte hålls den 27 april. FC HIK -info 3/20.